Véget ért a Szelet a Vitorlába!

Véget ért a 19. alkalommal megrendezett Szelet a Vitorlába! elnevezésű, pályaválasztási kiállítás a Lovardában. Több mint 40 iskola közel kétezer négyzetméteren mutatta be a képzési lehetőségeit főként a hetedikes és nyolcadikos pályaválasztás előtt álló diákoknak. Az ősz egyik legnagyobb pályaorientácós kiállításán a Debreceni Szakképzési Centrum Vegyipari Szakgimnáziuma is bemutatkozott.

Iskolánk standjánál az érdeklődők interaktív kísérleteket láthattak, sőt a bátrabbak kipróbálhatták azokat, továbbá megismerkedhettek iskolánk képzéseivel, a színes diákélettel, a két tanítási nyelvű osztályainkkal, valamint előremutatóan a vegyésztechnikus képzéseinkkel és a duális képzéssel.

Bár a Szelet a Vitorlába! véget ért, iskolánkkal a nyílt napjainkon találkozhatsz ismét 2018. november 8-án 9:00 és 15:00 órai kezdettel és 2018. december 6-án 9:00 órai kezdettel.

A Szelet a Vitorlába! pályaválasztási kiállításon készült képeket a GALÉRIÁBAN, valamint iskolánk facebook és instagram oldalán lehet megtekinteni.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot