Hatalmas sikert aratott a Szakmák Éjszakája

2019. április 12-én hatalmas érdeklődés mellett, került megrendezésre a tavasz legnagyobb pályaorientációs rendezvénye a Szakmák Éjszakája, ahol iskolánk és céges partnereink mellett a Debreceni Szakképzési Centrum többi tagintézménye és céges partnereik is bemutatkoztak. A negyedik alkalommal megrendezett pályaorientációs rendezvénynek idén a Piac utcai sétálóövezet adott otthont.

A Szakmák Éjszakáját Pölöskei Gáborné szakképzésért és felnőttképzésért felelős helyettes államtitkár asszonyának, Komolay Szabolcs alpolgármester úrnak, Tirpák Zsolt a Debreceni Szakképzési Centrum kancellárjának és Hüse Attilánénak a Debreceni Szakképzési Centrum főigazgatói jogkörben eljáró szakmai főigazgató-helyettes asszonyának beszéde nyitotta meg. 

Az ünnepélyes megnyitók után a Piac utcán felállított színpadon a Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményeinek diákjai által előadott táncos produkciókat láthatták az érdeklődők. A diákok műsora után az est sztárvendégének az Animal Cannibals-nek a koncertje következett. A színpadi eseményekkel párhuzamosan 31 pavilonban mutatkozott be a Szakképzési Centrum 11 tagintézménye és céges partnereik közül 19 kiállító.  

Az érdeklődők rengeteg élménnyel térhettek haza a tavasz legnagyobb pályaorientációs rendezvényéről. 

A Szakmák Éjszakájáról készült képeket a Galériában valamint iskolánk facebook és instagram oldalán lehet megtekinteni.

SAJTÓANYAGOK: 

DEHÍR
HAON

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot