Díjátadó ünnepség a Debreceni Szakképzési Centrumban

2019. június 4-én a Debreceni Szakképzési Centrumban a kiemelkedő munkát végző munkatársakat díjazták. A díjakat Szabó Gyula, Debrecen Megyei Jogú Város Oktatási, Ifjúsági és Sportbizottságának elnöke adta át. Az ünnepségen köszöntőt mondott Tirpák Zsolt, a centrum kancellárja, valamint Hámori Éva Judit főigazgató.

"A 2018/2019-as tanévben kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végzett nevelőtestület” díjat annak a közösségnek adományozzák, akik az adott tanévben kiemelkedő szakmai és pedagógiai munkát végeznek.

A „Vegyipari” mára már fogalommá vált, ami garancia a minőségi oktatásra és a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre. A Vegyipari sikere a jól működő tantestületnek, azon belül a magasfokú együttműködésnek, a színvonalas szakmai munkának köszönhető. Itt biztosan beszélhetünk kiemelkedően magas hozzáadott pedagógiai értékről. Itt nevelés, szocializálás és tanítás zajlik. Csak így lehet közös akarattal működni és működtetni azt az intézményt, amely valóban a térség egyik legkeresettebb iskolája lett.

A Debreceni Szakképzési Centrum díszoklevelet adott át a Vegyipari három pedagógusnak: Lovász Anikó és Szilágyi Magdolna tanárnőknek és Szabó Norbert tanár úrnak, akik tanítványai kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az országos szakmai és közismereti tanulmányi versenyeken.

Minden díjazottnak gratulálunk és a további munkájukhoz sok sikert, jó egészséget kívánunk!

SAJTÓANYAGOK: 

CÍVISHÍR
DEBRECEN TELEVÍZIÓ 
HAON

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot