Hírek
2025. nov. 21.
DSZC Vegyi
Véradás a Vegyipariban – Segítség és felelősségvállalás!
Tegnap a Debreceni SZC Vegyipari Technikum és a Magyar Vöröskereszt közös szervezésében véradó napot tartottunk, ahol nagykorú tanulóink példát mutattak segítőkészségből és felelősségvállalásból.

A véradás nem csupán egy cselekedet – életeket menthetünk vele. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett és hozzájárult ahhoz, hogy másoknak reményt adhassunk!
Te is lehetsz hős a mindennapokban – egy apró gesztus, ami óriási változást hozhat.
KAPCSOLÓDÓ HÍREK

75 éves a Debreceni SZC Vegyipari Technikum – legendás vezetők az intézmény élén
Az 1950/1951. tanévben kezdte meg működését a Debreceni Vegyipari Technikum. 1950. szeptember 1-jén 132 tanuló vett részt a Debreceni 3. sz. Vegyipari Technikum első tanévnyitóján. 2025. szeptember 1-jén 820 diák sorakozott fel az ünnepségen. A tanulói létszám növekedése indikátora a magyarországi vegyipar fejlődésének, egyben az intézménnyel szemben szaporodó ipari elvárásoknak is.
2025. dec. 31.
DSZC Vegyi

Látogatás a Vegyipariban – 75 év tudása és élményei!
Tegnap a Hajdú-Bihar Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében a Szent Efrém Általános Iskola 7. osztályos tanulói közül néhányan ellátogattak hozzánk, hogy megismerjék a 75 éves intézményünk múltját és jelenét.
2025. nov. 21.
DSZC Vegyi

Diákjaink a Gábor Dénes-díjasok Klubja Egyesület konferenciáján
Diákjaink, Molnár Alexandra, Lovas Ádám és Bodó Ákos vettek részt az idei Gábor Dénes-díjasok Klubja Egyesület, "Future of Drug Research: Science and Innovation 2025" konferenciáján.
2025. nov. 19.
DSZC Vegyi










