Karrierirodát nyit a Debreceni Szakképzési Centrum

"Két pilléren áll a magyar oktatás: a diákok eredményein, teljesítményén, és az ettől elválaszthatatlan résztől, a pedagógusok tudásától. Emiatt ezen a két nagysúlyú területen tervezünk további fejlesztéseket az elkövetkező időszakban:

Egy külön szervezeti egységet hozunk létre, egy innovációs központot, amelynek az lesz a feladata, hogy a humánerőforrás-fejlesztést, a pedagógusok szakmai támogatását koordinálja, tudatosan tervezze.

Karrierirodát nyitunk, hogy minden diákunknak segíteni tudjunk az elhelyezkedésben, a továbbtanulásban. Az a célunk, hogy összehozzuk a diákokat a munkaerőt kereső debreceni cégekkel. Ennek érdekében nemcsak a nagy-, hanem a kis- és középvállalkozásokkal is felvesszük a kapcsolatot.
- Segítünk a gyerekeknek abban, hogy összehozzuk a cégek és a tanulók elvárásait, megtanítjuk a fiatalokat arra, hogy megfelelő önéletrajzokat tudjanak írni, illetve megfelelően tudjanak az interjúkon megjelenni és a cégekkel kommunikálni – mondta el Hüse Attiláné szakmai főigazgató-helyettes.

Természetesen a DSZC tagintézményeiben folytatódnak az iskolaépületek modernizálásai is. Több intézményben laborokat alakítunk ki, és felújításokat is végeznek a szakemberek, hogy minél korszerűbb feltételeket biztosíthassunk a minket választó diákok számára. A jelentkezők száma idén is nőtt, a tavalyi évhez képest 10 százalékkal többen írják a központi írásbeli felvételit a tagintézményeinkben."

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI

KÉPZÉS

vegyesz fb insta

Megnézem a képzést