Beiratkozási tájékoztató

   

TÁJÉKOZTATÓ

a 2020/2021. tanévre történő beiratkozással kapcsolatban

Az emberi erőforrások miniszterének 10/2020. (V. 29) számú határozata alapján, rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel, a 2020/2021. tanévre történő beiratkozás rendjéről a következő tájékoztatást adjuk:

  1. A korábban, a felvételi határozattal együtt kiküldött beiratkozási tájékoztatóban leírtak szerint, a diákoknak június 15-19. között lesz lehetőségük, hogy a KRÉTA iskolai alaprendszerben, az e-Ügyintézés felületen, (a szükséges dokumentumok feltöltésével) iratkozzanak be az intézménybe, a „Beiratkozás középfokú intézménybe” menüpont alatt. Segédanyag az elektronikus beiratkozáshoz
  2. Aki nem tud élni az elektronikus beiratkozás lehetőségével, annak a Vegyipari Szakgimnáziumban, 2020. június 23-án lehetősége lesz személyesen beiratkozni. Amennyiben ezt a lehetőséget választják, a tanuló beiratkozását lehetőség szerint egy szülő, vagy gondviselő végezze (a tanulónak sem szükséges megjelennie a beiratkozáson).
  3. Amennyiben a beiratkozáshoz szükséges dokumentumokat, fénymásolatokat nem tudja a beiratkozásig beszerezni, úgy azt későbbi időpontban (az iskola nyári nyitvatartási idejében, postán, vagy a tanév első napján is) eljuttathatja az intézménybe.
  4. A diákigazolvány igényléshez szükséges, kormányablaknál vagy okmányirodában beszerzett NEK adatlapokat a beiratkozást követően is eljuttathatja az intézménybe. A NEK adatlap aljára kérjük írja rá a lakcímkártyán szereplő, hivatalos lakcímet, és írja is alá. A tanuló tartózkodási helyére diákigazolványt csak abban az esetben tudunk kiállíttatni, amennyiben a tartózkodási hely hivatalos, tehát szerepel a tanuló lakcímkártyáján.
  5. Az egészségügyi alkalmassági vizsgálatok elvégzését a DE KK Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet Szűrőközpontja (4031 Debrecen, Pósa utca 1.) megkezdte, az iskolánkba felvett tanulók vizsgálata június 18-19-én, előre meghatározott időben történik. Az ezzel kapcsolatos tájékoztatót, benne a vizsgálat pontos idejével, 2020. június 03-án postáztuk a felvételt nyert tanulóknak.

Kérdés esetén szívesen állunk rendelkezésükre!

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

Tanuljon munka, egyetem vagy GYES mellett!

Még jelentkezhet esti munkarendű, ingyenes

VEGYÉSZ TECHNIKUS képzésünkre!

keresztfelevpotjelentkezes

Kattintson ide a jelentkezéshez!