Díjazzák a legjobb tanárokat

Jelöld egykori vagy jelenlegi tanárodat a MOL MESTER-M Díjra vagy a „Kedvenc Online Tanárom” különdíjra!

MOL MESTER-M Díj
A MOL MESTER-M Díj azoknak az áldozatkész tanároknak, edzőknek a munkáját ismeri el, akik ösztönzik a tehetséges gyerekeket a sport, a művészet és a tudomány területén, valamint szakmailag és emberileg tanítványaik példaképei.

Kik lehetnek jelöltek?
Tanárok, edzők, nevelők

  • akik 10-18 év közötti fiatalokat oktatnak, nevelnek, segítenek, képeznek, kísérnek, vagy diákcsoportok, csapatok fejlődését segítik, szakköröket vezetnek, diákjaik iskolán kívüli tevékenységét, szakmai pályafutásukban történő elindulását önzetlenül és eredményesen segítik;
  • akik figyelnek azokra a gyerekekre, akiknek egyébként családi hátterük vagy anyagi lehetőségeik miatt nem, vagy csak kevés lehetőségük lenne arra, hogy kiemelkedjenek, fejlődjenek, továbblépjenek;
  • akik olyan fórumokat hívtak életre (versenyek, találkozók, alapítványok, egyesületek, önképzőkörök stb.), amelyek elősegítették a gyerekek és fiatalok továbblépését, tehetségük kibontakoztatását;
  • akik több évtizedes pályafutásuk során bizonyították, hogy szakmai és emberi kvalitásaik miatt egyaránt érdemesek az elismerésre, akik a nevelők, tanárok, sportági edzők közösségének a megbecsülését, elismerését is bírják.

A kuratórium célja, hogy a több évtizede tevékenykedő, jó eredményeket elérő pedagógusok mellett legalább egy fiatal, max. 10-15 éve a pályán lévő tanár, edző munkáját is elismerje.

A legérdemesebb jelöltek közül évente egyszer a MOL Alapítvány kuratóriuma 10 személyt választ ki a sport, a művészet, a bölcsészet-, valamint a tudomány területeiről, és a MESTER-M díjban részesíti. A MESTER-M díj anyagi és erkölcsi elismerés, a díj értéke 1.000.000 forint személyenként.

A jelöléseket december 31-ig várják IDE kattintva.

 

 

Kedvenc Online Tanárom különdíj 2020
A MOL Alapítvány várja továbbá a jelöléseket azokra a pedagógusokra (tanárok és edzők), akik a COVID-19 járvány során az online oktatásra történő átállásban kimagasló munkát végeztek, biztosítani tudták a tananyag folyamatos átadását és meg tudták őrizni diákjaikkal a közvetlen kapcsolatot, segítették őket a digitális oktatásra történő átállásban vagy különösen innovatívak voltak a 2020. március-június közötti kényszerű online oktatási időszakban.

2020-ban 10 fő nyerheti el a „Kedvenc Online Tanárom” különdíjat, amelynek tiszteletdíja nettó 200.000 forint személyenként.

A jelöléseket 2020. december 31-ig lehet benyújtani IDE kattintva.

 

Forrás: molalapitvany.hu

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI

KÉPZÉS

vegyesz fb insta

Megnézem a képzést