Vecsirta tábor

                           

 

                          

            

 

Debreceni Szakképzési Centrum

Vegyipari Technikum

Diákönkormányzat

4024 Debrecen, Csapó u. 29-35.

e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

www.facebook.com/vegyidok

 

 

 

 

 

 

 

 

Tisztelt Szülők! Kedves Vegyiparis Diákunk!

Büszkék vagyunk rá, hogy az új belépő diákoknak - mielőtt belevágnak a vegyiparis életbe – minden augusztusban egy ismerkedő tábort szervezünk. Ez a „Vecsirta tábor”. Itt a leendő vegyiparisok megismerkedhetnek egymással, leendő osztályfőnökeikkel, tanáraikkal, felsőbb éves diáktársaikkal. Ezek a táborok mindig nagyon jó hangulatban telnek, a diákok rengeteg pozitív élménnyel gazdagodva vágnak neki szeptemberben a középiskolának.

Az idén kialakult rendkívüli helyzet azonban borította a papírformát, sokáig úgy tűnt, hogy a hagyománynak most egy időre, vége szakad.

A napokban hozott lazítások a rendkívüli intézkedéseken azonban arra sarkaltak bennünket, hogy mégis elgondolkozzunk a táborszervezésen. Ebben a levélben arról szeretnénk tájékozódni, hogy mekkora érdeklődésre tartana számot ez a rendezvény – mivel az egész Vecsirta tábornak akkor van értelme, ha a leendő diákok túlnyomó többsége részt vesz rajta.

A szállás a Bükkszéken lévő ifjúsági táborban van, a tervek szerint augusztus 6-8. között.  A tábor költsége 19.000.- Ft, amely magában foglalja

a strandbelépőt, az utazás költségét, a szállás díját,

két teljes napi háromszori étkezést (első nap vacsorától harmadik nap ebédig - hat étkezés)

A jelentkezéshez kérjük, hogy a mellékelt jelentkezési lapot kitöltve, aláírva küldjék el a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre 2021. június 23-ig (azaz a beiratkozás napjáig), hogy – amennyiben a járványhelyzet lehetővé teszi – a tervezett időpontban gyermekük részt vehessen a 2021/2022. tanévi Vecsirta táboron!

(A tanuló egészségügyi állapotát igazoló „Szülői nyilatkozat” nyomtatványt a táborozást megelőző napokban kell kitöltve eljuttatni a fenti e-mail címre, vagy az induláskor átadni a táborszervezőknek!)

A tábor költségét június 23-án a beiratkozáson tudják befizetni, illetve pótbefizetés július 1. hetében az iskola titkárságán! Csak azokat a jelentkezéseket tudjuk elfogadni, amelyek befizetésre kerülnek!

Jelentkezésüket előre is köszönjük! Reméljük, hogy a nehézségek ellenére idén is folytatni tudjuk ezt a szép hagyományt!

Debrecen, 2021. május 21.

                                   

                                    Üdvözlettel:

                                                                              A Vegyipari Diákönkormányzata

 

jelentkezési_lap.docx

VECSIRTA_-_SZÜLŐI_NYIKATKOZAT_2021.docx

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!     felveszem a kapcsolatot

×

ÉRETTSÉGIRE ÉPÜLŐ NAPPALI

KÉPZÉS

vegyesz fb insta

Megnézem a képzést